Головна Сьогодні

Рецепт дня: омлет з тунцем і салатом зі свіжих овочів

Омлет з тунцем можна приготувати на сковороді, в духовці або за допомогою мультиварки

Омлет з тунцем, сиром і салатом зі свіжих овочів – прекрасне рішення для тих, хто любить смачно і щільно поснідати. Не варто пишно збивати яйця, так як за рецептом омлет виходить досить щільним. Саме тому його легко можна перевернути на сковороді при смаженні.

Омлет з тунцем і овочевим салатом
Складові:

Для омлету:

  • 1/2 банки консервованого тунця
  • 3 яйця
  • 1 ст.л. борошна
  • 2 ст.л. сметани або молока
  • 3 ст.л. тертого сиру
  • сіль перець
  • рослинна олія

Для салату:

  • листя салату або китайська капуста
  • помідори черрі
  • авокадо
  • оливкова олія
  • сік лимона

Рецепт приготування:

  1. Розбити яйця в миску і збовтати виделкою. Потім додати сметану і борошно, ще раз перемішати.
  2. Додати розім'ятий тунець з банки, попередньо злив рідину або олію. Перемішати і додати тертий сир. Посолити, поперчити і знову перемішати.
  3. На розпечену сковороду, змащену олією, вилити яєчно-рибну суміш. Обсмажити з двох сторін до бажаного ступеня готовності.
  4. Салатне листя помити, обсушити і порвати руками на дві тарілки. Зверху розкласти шматочки помідорів чері і авокадо, скропити оливковою олією і лимонним соком.
  5. Розрізати омлет на дві частини і викласти зверху на салат. Подавати блюдо відразу ж після приготування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати французькі крепи з вишневим соусом. Ми також ділилися рецептом пишного омлету від Євгена Клопотенка.

Дивіться відео, як можна використовувати мікрохвильову піч в господарстві:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти