Такий рулет – відмінний варіант для сніданку. У його начинку входять: авокадо, зелень і томати.
Рулет з омлета з начинкою
Інгредієнти:
- 3 яйця
- 1/2 авокадо
- 1 помідор
- 1 ст. ложка молока
- 2 ч. ложки вершкового масла
- 2 ч. ложки оливкової олії
- шніт-цибуля
- петрушка
- 1 ч. ложка лимонного соку
- морська сіль
- мелений чорний перець
Рецепт приготування:
1. Яйця посолити, поперчити і збивати міксером. Коли маса стане пишною, додати 1 ст. ложку молока і ще трохи збити.
2. Шнітт-цибулю і частину петрушки дрібно порізати і додати до збитих яєць, перемішати.
3. Авокадо звільнити від шкірки, нарізати тонкими смужками і скропити лимонним соком. Помідор нарізати тонкими часточками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
4. Розігріти в сковороді 1 ч. ложку вершкового масла і 1 ч. ложку оливкової олії. Вилити половину яєчної маси на сковороду і рівномірно розподілити її. Як тільки краю схопляться, накрити кришкою і зменшити вогонь.
5. Розігріти другу сковороду з вершковим маслом і оливковою олією, вилити яєчну масу і готувати так само, як і перший омлет.
6. Готові омлети викласти на тарілки, зверху розкласти смужки авокадо, листочки петрушки, часточки помідора, посолити, поперчити і згорнути рулетиками.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як легко і швидко приготувати яйце-пашот. Ми також ділилися рецептом класичного французького омлету.
Дивіться відео, як приготувати омлет в пакеті: