Головна Сьогодні

Як зварити зелений борщ без м'яса

Рецепт вегетаріанського щавлевого супу

Цей вегетаріанський зелений борщ зі щавлем ваші домашні обов'язково оцінять. Свіжа зелень, молода картопля і ароматний бульйон – відмінне поєднання.

Крім щавлю, ви можете додати в зелений борщ молоду кропиву, черемшу, шпинат, бадилля буряка або цибулю-порей – варіантів безліч.

Зелений борщ без м'яса

Зелений борщ для дітей
Зелений борщ для дітей
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 58 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 великий пучок щавлю
  • 2-3 яйця
  • 1 ч.л. солі
  • 1 г перцю
  • 2-3 картоплини
  • 1 морква
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 3 гілочки петрушки
  • 3 л води або овочевого бульйону

Спосіб приготування:

  1. Відварити заздалегідь курячі яйця, очистити від шкаралупи.
  2. Очищену картоплю порізати на невеликі кубики. Поставити воду на вогонь. Довести до кипіння, посолити.
  3. У киплячу воду додати картоплю і варити 15 хвилин або до готовності.
  4. Поки вариться картопля, нарізати тонкою соломкою моркву, а цибуля – півкільцями. Обсмажити овочі на рослинній олії до м'якості.
  5. Щавель добре помити, прибрати стебла і тонко нашаткувати листя.
  6. Додати щавель в каструлю з цибулею і морквою. Варити п'ять хвилин.
  7. Варені яйця нарізати кубиками або часточками, петрушку подрібнити.
  8. Додати яйця і зелень в каструлю, поперчити за смаком. Зняти з плити і дати настоятися протягом години.

Як подавати зелений борщ

Подавайте борщ зелений зі сметаною і хлібом.

Дивіться відео, як приготувати морквяний суп з імбиром:

Нагадаємо, раніше ми писали, які весняні супи можна зварити з щавлю . Крім цього, ми розповідали, як приготувати суп із зеленого горошку .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти