Шарлотка в мультиварці виходить не гірше, а частіше навіть краще, ніж в духовці або мікрохвильовій печі. Завдяки рівномірному нагріванню і антипригарному покриттю чаші пиріг не пригорає, виходить пишним і добре пропеченим.
Ми пропонуємо зробити смачну яблучну шарлотку в мультиварці з додаванням цільнозернового борошна, маку і кунжуту.
Яблучна шарлотка в мультиварці
Час приготування:
- 1 година 15 хвилин
Калорійність:
- 160 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 1 мультистакан пшеничного борошна
- 1 мультистакан цільнозерновий борошна
- 2 мультистакана цукру
- 4 яйця
- 1 ст.л. з гіркою маку
- 1 ст.л. з гіркою кунжуту
Спосіб приготування:
- Очищені яблука нарізати шматочками і викласти в змащену маслом чашу мультиварки.
- Збити вінчиком яйця з цукром в пишний світлий крем.
- Додати обидва види борошна, кунжут і мак. Ретельно перемішати.
- Залити тістом яблука.
- Готувати в режимі "Випічка" протягом години.
- Перед подачею остудити.
На замітку
Яблучну шарлотку зручно виймати за допомогою насадки для приготування на пару.
Дивіться відео, як зробити дієтичну шарлотку без цукру:
Нагадаємо, раніше ми писали, як спекти яблучний пиріг з шоколадом і горіхами . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом пісочного пирога з яблуками .