I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати найсмачнішу лазанью з м'ясним фаршем

Рецепт класичної італійської лазаньї

Апетитна лазанья по-домашньому, з м'ясом і білим соусом, – прекрасна ідея для ситної сімейної вечері. СТрава буде набагато смачніше, якщо ви приготуєте м'ясний фарш самостійно.

Перед подачею лазанью можна прикрасити листочками зеленого базиліка.

Реклама

Лазанья з м'ясним фаршем

Обов'язково обговоріть начинку для лазаньї перед тим, як приготуєте її для Близнюків
Обов'язково обговоріть начинку для лазаньї перед тим, як приготуєте її для Близнюків

Час приготування:

Реклама
  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 315 ккал на 100 г

Читайте також:

Інгредієнти:

Реклама

Для основи:

  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 900 г яловичого фаршу
  • 2 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст.л. борошна
  • 150 мл яловичого бульйону
  • 3 ст.л. томатного пюре
  • 1 ч.л. чебрецю
  • 400 г консервованих томатів шматочками

Для соусу бешамель:

  • 50 г вершкового масла
  • 50 г борошна
  • 750 мл гарячого молока
  • 2 ч.л. діжонської гірчиці
  • 50 г пармезану
  • Сіль і перець

Для лазаньї:

  • 12 листів лазаньї
  • 75 г твердого сиру

Дивіться відео, як зробити пісну лазанью від Володимира Остапчука:

Спосіб приготування:

  1. У великій сковороді розігрійте олію і обсмажте фарш, розбиваючи грудочки лопаткою. Тоді додайте порізані цибулю і часник.
  2. Коли суміш обсмажиться, додайте дві столові ложки борошна, томатне пюре і чебрець, а також консервовані помідори. Добре протушкуйте.
  3. Приготуйте соус бешамель. Для цього розтопіть масло в каструлі, додайте борошно і, помішуючи, готуйте протягом однієї хвилини. Так само помішуючи, поступово влийте туди тепле молоко і тримайте на маленькому вогні до загусання. Додайте діжонську гірчицю, тертий пармезан і добре приправте сіллю і перцем.
  4. Викладіть третину м'ясного соусу рівним шаром у велику, але неглибоку форму для запікання. Зверху полийте його третиною соусу бешамель і накрийте шаром з листів тіста лазаньї. Зверху викладіть третину м'ясного соусу і залийте третиною бешамеля.
  5. Викладіть ще один шар листів тіста. Знову покладіть зверху м'ясний соус і бешамель. А зверху присипте сиром.
  6. Поставте лазанью на шість годин до холодильника, щоб тісто стало м'яким.
  7. Запікайте близько 45 хвилин при температурі 200 °С. Подавайте лазанью на стіл гарячою.

На замітку

Якщо ви не хочете ставити лазанью просочуватися до холодильника, відваріть листи тіста.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати тісто для лазаньї в домашніх умовах. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом класичного соусу бешамель для лазаньї.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти