Насіння чіа – популярний суперфуд для молодості шкіри і гарного травлення. У них багато білка, кальцію і магнію.
Насіння чіа багаті клітковиною, завдяки чому довше зберігається відчуття ситості. Вони також є відмінним джерелом антиоксидантів і мають сильні протизапальні властивості.
Якщо ви готові включити цю багату на поживні речовини добавку в свій раціон, візьміть на замітку простий рецепт чіа-пудингу з двох основних інгредієнтів.
Пудинг з насінням чіа
Час приготування:
- 5 хвилин + час для замочування
Калорійність:
- 160 ккал на 100 г
Складові:
- 1/2 склянки мигдалевого молока (або молока на ваш вибір)
- 2 столові ложки насіння чіа
- Мед або підсолоджувач на ваш вибір (за бажанням)
Спосіб приготування:
- Насипте насіння чіа в баночку ємністю 250 мл.
- Додайте мигдальне молоко і перемішайте, щоб рідина покрила зерна.
- За бажанням додайте мед і добре перемішайте. Залиште на хвилину і знову перемішайте.
- Накрийте і поставте пудинг на ніч в холодильник. За бажанням прикрасьте фруктами або ягодами.
Корисна порада
У пудинг можна додати ложку темного какао-порошку без цукру.
Дивіться відео, як вибрати рослинне молоко:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смузі-боул з насінням чіа.