I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати торт на День святого Валентина: ТОП-5 рецептів

Рецепти тортів на 14 лютого з фото
Рецепти тортів на 14 лютого
Рецепти тортів на 14 лютого

Щороку 14 лютого в усьому світі відзначають День всіх закоханих. Це відмінний привід зробити приємне близькій і дорогій людині.

Дивіться відео, що подарувати на 14 лютого:

Реклама

Будь-який святковий стіл неможливо уявити без торта, а вже в День святого Валентина і поготів. У нашій добірці ви знайдете рецепти тортів на 14 лютого на будь-який смак.

Читайте також:

Реклама

Торт "Червоний оксамит"

Торт "Червоний оксамит" ідеальний для чуттєвих Раків
Торт "Червоний оксамит" ідеальний для чуттєвих Раків

Час приготування:

  • 2 години

Інгредієнти:

Реклама

Для тесту:

  • 2 1/2 склянки борошна
  • 1 чайна ложка солі
  • 2 склянки цукру
  • 200 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • 1 чайна ложка какао-порошку
  • 1 1/2 чайної ложки рідкого харчового барвника
  • 1 стакан нежирних вершків
  • 1 чайна ложка ванільного цукру
  • 1/2 чайної ложки соди
  • 1 чайна ложка яблучного оцту

Для крему:

  • 200 г вершкового сиру
  • 100 г вершкового масла
  • 2 ч.л. ванільного цукру
  • 1 склянка цукрової пудри

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до температури 180 ° С. Форму для випічки змастіть маслом і присипте борошном.
  2. Змішайте борошно з сіллю і відставте. За допомогою міксера або блендера збийте м'яке масло з цукром. Додайте яйця по одному і перемішайте. Почніть додавати борошно, чергуючи з вершками. Змішайте з ваніллю.
  3. У невеликій мисці змішайте харчовий барвник і какао-порошок. Влийте в попередню суміш і перемішайте.
  4. В іншій ємності змішайте яблучний оцет і соду. Як тільки суміш спіниться, змішайте її з рідким тестом, до густоти. Викладіть тісто у форму і вирівняйте поверхню шпателем. Випікайте 25-30 хвилин.
  5. Розділіть на три коржа, обріжте краю, щоб вийшло серце, і змастіть торт кремом.
  6. Розкришіть обрізані краї і присипте ними десерт.
  7. Щоб приготувати крем, у великій мисці збийте вершковий сир, м'яке масло і ваніль до однорідності. Продовжуючи збивати в повільному режимі, поступово додайте цукор. Збільште потужність і збивайте, поки суміш не стане пишною. Якщо крем вийшов дуже густим, додайте трохи молока, а якщо рідким – охолодіть його в холодильнику.

Торт "Тірамісу"

Торт "Тірамісу"
Торт "Тірамісу"

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Інгредієнти:

Для коржів:

  • 3 яйця
  • 200 г цукру
  • 1 ч.л. ванілі
  • 1 1/4 чашки борошна
  • 1 1/2 ч.л. розпушувача
  • 100 мл молока
  • 50 г масла

Для кавового сиропу:

  • 200 мл міцної кави
  • 100 г цукру

Для крему:

  • 250 г маскарпоне
  • 200 мл вершків 35%
  • 4 жовтки
  • 1/3 чашки цукру
  • 4 білка
  • 2 ч.л. ванілі

Для прикраси:

  • Какао
  • Шоколадна стружка
  • 200 г печива савоярді

Спосіб приготування:

  1. Спекти бісквіт. Розігріти духовку до 175 °С. Збити яйця і цукор до отримання світлої і повітряної маси. Нагріти молоко з маслом до тих пір, поки масло не розтопиться. Поступово додати молочну суміш в цукрово-яєчну масу. В окремій мисці змішати борошно і розпушувач, додати в тісто. Змішати до однорідності. Викласти тісто у форму 20 см. Випікати 35-45 хвилин, до проби на чисту зубочистку. Дати бісквіту охолонути, потім розрізати на чотири коржа.
  2. Зробити кавовий сироп. У невеликій каструльці змішати каву з цукром. Кип'ятити до повного розчинення цукру. Остудити.
  3. Приготувати крем. На водяній бані змішати жовтки з цукром. Постійно помішувати, поки маса не загусне. Накрити харчовою плівкою і дати повністю масі охолонути. У сухий і чистої мисці збити білки до стійких пік. В іншій мисці збити вершки. Додати маскарпоне в суміш жовтки і цукру, акуратно перемішати. Додати збиті вершки і ваніль. Поступово вмішати збиті білки.
  4. Зібрати торт. Коржі просочити кавовим сиропом. На кожен корж викласти шар крему. Готовий торт обмазати кремом з усіх боків. З боків прикрасити печивом савоярді. Прибрати в холодильник на шість-вісім годин.
  5. Перед подачею посипати верх торта какао і прикрасити шоколадною стружкою. Або декорувати збитими вершками і полуницею.

Чізкейк на День святого Валентина

Чізкейк з ягідним желе
Чізкейк з ягідним желе

Час приготування :

  • більше 3-х годин

Інгредієнти на форми 22 см:

Для основи:

  • 300 г печива
  • 100 г вершкового масла

Для начинки:

  • 500 г маскарпоне
  • 3 шт. яйце
  • 250 г сметани
  • 80 г цукру
  • 20 г ванільного цукру

Для верхнього шару:

  • 1 пачка вишневого желе
  • 50 г білого шоколаду
  • 2 ст.л. жирних вершків
  • 15 г мигдальних пелюсток

Спосіб приготування:

  1. Маскарпоне змішуємо з цукром, ванільним цукром і сметаною (не збивайте). Додаємо злегка збиті яйця і ретельно перемішуємо.
  2. Печиво подрібнюємо в блендері. Вершкове масло розтоплюємо, додаємо до печива і перемішуємо. Розподіляємо печиво у формі для випічки, формуємо бортики і відправляємо в розігріту до 170 ºС духовку на 10 хвилин.
  3. Потім повністю охолоджуємо основу і викладаємо в неї начинку. Розрівнюємо і відправляємо в розігріту до 160 ºС духовку на 60-70 хвилин. Готовий чізкейк залишаємо остигати в духовці з відкритими дверцятами на 20 хвилин. Потім виймаємо його з духовки і повністю охолоджуємо.
  4. Желе готуємо згідно інструкції, тільки використовуємо трохи менше води (замість 400 мл візьміть 300 мл).
  5. Дати желе охолонути, трохи схопитися і акуратно виливаємо його на чізкейк, відправляємо в холодильник до повного застигання.
  6. Шоколад ламаємо на шматочки, кладемо в каструлю з вершками і на повільному вогні розтоплюємо до однорідності, охолоджуємо. Покриваємо краю чизкейка шоколадом і посипаємо мигдальними пелюстками.

Порада: в желейний шар можна додати жменю свіжих ягід.

Торт "Рафаелло"

Кокосовий торт
Кокосовий торт

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • 5 яєць
  • 1 склянка цукру
  • 3/4 склянки борошна
  • 1 ч.л. мигдалевого екстракту

Для крему:

  • 500 г вершкового сиру (кімнатної температури)
  • 300 г згущеного молока
  • 1/2 склянки кокосової стружки
  • 1/4 склянки молока

Для просочення бісквіта:

  • 1/2 склянки молока
  • 2 ст.л згущеного молока
  • 1 склянку подрібненого підсмаженого мигдалю
  • 1 стакан кокосової стружки
  • 1/2 склянки подрібнений вафлі

Для прикраси:

  • 1 стакан кокосової стружки
  • Кокосові цукерки (за бажанням)

Спосіб приготування:

  1. Розігріти духовку до 200 ºС. Збити яйця з екстрактом мигдалю і цукром. Суміш повинна збільшитися в три рази в обсязі. Просіяти борошно на яйця і обережно перемішати, щоб тісто було ніжним і не втратило пишність. Випікати 30 хвилин, готовність перевірити зубочисткою.
  2. Для крему змішати вершковий сир з маслом і згущеним молоком, все добре перемішати.
  3. Для просочення змішати молоко зі згущеним молоком і відкласти в сторону.
  4. Готовий корж розділити на три частини. Змастити кожен шматок молочною сумішшю. Нанести на корж крем, додати подрібнений мигдаль і вафлі.
  5. Покласти зверху наступний корж і зробити повторити процедуру. Зверху укласти останній корж і намазати кремом з усіх боків. Прикрасити кокосовою стружкою і цукерками.

Шоколадний торт з червоним вином і полуничним джемом

Шоколадний торт за 5 хвилин
Шоколадний торт за 5 хвилин

Час приготування:

  • 1.5 години

Інгредієнти:

  • 200 мл червоного сухого вина
  • 170 г борошна
  • 35 г олії
  • 150 г цукру
  • 45 г какао
  • 80 г полуничного джему
  • 5 г розпушувача
  • 1/2 чайної ложки солі

Для ганаша:

  • 100 г чорного шоколаду
  • 100 г жирних вершків

Спосіб приготування:

  1. Борошно, какао і розпушувач просіяти через сито. Додати розпушувач і цукор. Перемішати.
  2. Додати до сухих інгредієнтів полуничний джем, рослинне масло і вино. Перемішати тісто до однорідності.
  3. Готове тісто перемістити в невелику форму для випічки. Випікати пиріг при 160 ºС до готовності (її можна перевірити зубочисткою).
  4. Для ганаша шоколад розламати на шматочки, залити гарячими вершками і перемішати віночком до отримання однорідної маси блискучою.
  5. Полити пиріг ганашем, за бажанням прикрасити свіжою полуницею або гілочками розмарину.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які салати приготувати на 14 лютого . "Сьогодні" також ділилися рецептами кексів на День святого Валентина .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти