Проста, багата білком і дуже смачна страва, ідеальна для літніх пікніків. Для зручності приготування королівські креветки можна нанизати на дерев'яні шпажки.
Креветки на грилі
Інгредієнти:
- 500 г заморожених королівських креветок
- 50 мл соєвого соусу
- 2 лимона або лайма
- 2 ч.л. меду
- 2 ч.л. тертого імбиру
- 4 зубчики часнику
- 150 мл оливкової олії
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Креветки розморозити.
- Лимони або лайми помити, розрізати навпіл і вичавити сік.
- Часник почистити і пропустити через прес.
- Змішати в мисці оливкову олію, натертий імбир, соєвий соус, цитрусовий сік, мед і часник. Додати розм'якшене масло, перемішати.
- Креветки промити, видалити голову і панцир. Посолити, поперчити і залишити на 10-15 хвилин.
- Змастити креветки маринадом, викласти на решітку гриля і готувати по 1-2 хвилини з кожного боку. Подавати гарячими.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом кіша з креветками, лососем і зеленим горошком. Ми також писали, як приготувати смачний салат з креветками і авокадо.
Дивіться відео, як приготувати іспанську паелью з креветками: