Така курочка – справжня знахідка для пікніка в родинному колі. Готується швидко, а виходить дуже смачною!
Курка на грилі в медовому маринаді
Інгредієнти:
- курка – 1 шт.
- апельсини – 1 шт.
- мед – 2 ст. л.
- розмарин – 1 ст. л.
- сіль – 0,5 ч. л.
- чорний перець – 0,5 ч. л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Для маринаду змішати рідкий мед, вичавлений з апельсина сік, сушену або свіжу подрібнену зелень розмарину, сіль і мелений чорний перець.
- Курку порізати порційними шматками, покласти в підходящий пластиковий або скляний контейнер і залити маринадом.
- Закрити кришкою і прибрати на ніч до холодильника. Смажити над вугіллям на решітці, часто повертаючи і поливаючи маринадом, до готовності, близько 20 хвилин.
- Подавати з картоплею, салатом з овочів і улюбленими соусами.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати курячий шашлик з огірковим соусом. Ми також повідомляли, у скільки обійдеться пікнік із шашликом на природі. Крім цього, ми ділилися рецептами маринадів для шашлику.
Дивіться відео, як оригінально приготувати шашлик: