Сьогодні, не виходячи з кухні, ми з вами опинимося в Іспанії. Разом з телеведучим Олексієм Сухановим ми приготуємо найпопулярніше іспанське блюдо – паелью з морепродуктами.
Для основи нам знадобиться гарячий курячий бульйон. Щоб його приготувати, потрібен звичайний суповий набір і трохи овочів.
Поки вариться бульйон, наріжте болгарський перець соломкою, а цибулю – тонкими півкільцями. Часник наріжте пластинками. Помідори сорту "сливка" очистіть від шкірки і наріжте кубиками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Розігрійте сковороду з рослинною олією і пасеруйте овочі. Додайте промитий і змішаний з куркумою рис. Нам важливо, щоб рис був розсипчастим. Залийте все бульйоном на два пальця.
Додайте неочищені креветки. Наріжте петрушку і відправте її в сковороду разом з кукурудзою і столовою ложкою лимонного соку. Накрийте кришкою і млоїте паелью протягом 3-5 хвилин.
Подавайте блюдо, прикрасивши свіжою зеленню і дольками лимона.
Нагадаємо, раніше Олексій Суханов поділився рецептом фірмового плову. Телеведучий також розповів, як приготувати фаршированих кальмарів з начинкою в азіатському стилі.