I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як спекти смачну паску в мультиварці: три перевірених рецепти

Рецепти пасок для мультиварки з фото

Смачну паску на Великдень можна приготувати не тільки в духовці, але і в мультиварці. Рівномірний нагрів просто не дозволить випічці залишитися сирою або підгоріти. Єдина незручність приготування паски в мультиварці – за один раз можна спекти лише один пасхальний кекс.

У тісто можна буде додати будь-які наповнювачі на свій смак: родзинки, курагу, горіхи і цукати. Глазур теж підійде будь-яка: білкова, желатинова, шоколадна.

Реклама

Паска в мультиварці: класичний рецепт з родзинками

Паски прості в мультиварці
Паски прості в мультиварці

Час приготування:

  • 2.5 години

Інгредієнти:

Реклама
  • 4 склянки борошна
  • 1 стакан молока
  • 200 г цукру
  • 200 г вершкового масла
  • 4 яйця
  • 15 г сухих дріжджів
  • 100 г родзинок
  • Дрібка солі

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Збийте яйця і сіль в пишну піну.
  2. Сухі дріжджі змішайте з однією склянкою борошна.
  3. З'єднайте яйця, борошно з дріжджами, додайте розтоплене вершкове масло (не гаряче) і цукор, перемішайте.
  4. Влийте в суміш молоко і поступово введіть борошно. Замісіть тісто.
  5. В отримане тісто вмішайте попередньо замочений ізюм і рівномірно розподіліть.
  6. Викладіть тісто в мультиварку в режим підігріву на півгодини. Потім готуйте в режимі "Випічка" півтори години. Готовність перевірте зубочисткою.
  7. Готову паску, вийняту з мультиварки, можна прикрасити кольоровою посипкою або кремом.

Дивіться відео, як спекти паску за рецептом Григорія Германа:

Реклама

Паска без дріжджів в мультиварці

Рецепт сирної паски в мультиварці
Рецепт сирної паски в мультиварці / Фото: Колаж: Сьогодні

Час приготування:

  • 1.5 години

Інгредієнти:

  • 400 г борошна
  • 130 г цукру
  • Дрібка солі
  • 10 г розпушувача
  • Щіпка кориці
  • 4 яйця
  • 130 г вершкового масла
  • 100 г родзинок
  • 1 г ваніліну
  • Цедра половини лимона

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло заздалегідь розм'якшіть при кімнатній температурі. Збийте його з цукром і ваніліном.
  2. Додайте по одному яйця, кожен раз ретельно збиваючи масу. Потім додайте борошно і розпушувач. Має вийти досить густе і в'язке тісто. Якщо тісто вийшло дуже густе, можна додати трохи молока або сметани.
  3. В кінці додайте промиті і розпарені родзинки, корицю і цедру лимона. Перемішайте все ще раз і перекладіть тісто в змащену маслом чашу мультиварки. Дно і боки попередньо присипте борошном або манкою. Випікайте в режимі "Випічка" 1 годину. Після звукового сигналу відкрийте кришку і залиште паску до повного охолодження.
  4. Потім вийміть її за допомогою контейнера для варіння на пару. За бажанням прикрасьте паску білковою глазур'ю і посипкою або мигдальними пелюстками.

Смачна паска в мультиварці

Сирна паска в мультиварці
Сирна паска в мультиварці

Час приготування:

  • 2 години

Інгредієнти:

  • 350 г борошна
  • 100 мл молока
  • 50 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • 1 жовток
  • 80 г цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 2 ч.л. швидкодіючих дріжджів
  • 1 щіпка солі
  • 1/3 ч.л. кориці
  • 1/3 ч.л. імбиру
  • Цедра половини лимона
  • 80 г цукатів
  • 1 білок
  • Дрібка солі
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • 40 г цукрової пудри
  • Кондитерські прикраси

Спосіб приготування:

  1. Просійте борошно в чашу кухонного комбайна. Додайте молоко, розм'якшене вершкове масло, яйця, жовток, цукор, ванілін, дріжджі, сіль, корицю, імбир, лимонну цедру і замісіть тісто.
  2. Покладіть його в чашу, закрийте плівкою і залиште в теплому місці на 40 хвилин.
  3. Цукати обваляйте в борошні. У тісто всипте цукати і добре вимісіть, щоб цукати розподілилися по всьому тісту.
  4. Зберіть тісто в кулю і покладіть в чашу мультиварки. Ввімкніть програму "Йогурт" на 5 хвилин, щоб чаша прогрілася, вимкніть її і залиште паску, не відкриваючи кришку, на 30 хвилин.
  5. Ввімкніть програму "Випічка" і після її завершення залиште паску на підігріві 15 хвилин.
  6. Потім вимкніть "Підігрів" і дайте пасці охолонути. Переверніть її на решітку і накрийте рушником.
  7. Білок збийте з дрібкою солі в пишну піну. Додайте лимонний сік і цукрову пудру. Прикрасьте верх паски. Зверху посипте кондитерськими прикрасами.

Нагадаємо, раніше ми писали, що прийнято святити на Великдень . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептами смачних великодніх салатів .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти