Головна Сьогодні

Як спекти пишний бісквіт в мультиварці

Рецепт класичного домашнього бісквіта

Хочете спекти смачний домашній бісквіт ? Тоді спробуйте приготувати його в мультиварці – він буде пишним, повітряним і добре пропеченим.

У бісквітне тісто можна додати терту лимонну або апельсинову цедру, ванілін, какао-порошок, подрібнені горіхи. Їх слід попередньо змішати з борошном.

Класичний бісквіт в мультиварці

Бісквіт в мультиварці
Бісквіт в мультиварці
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 297 ккал на 100 г

Складові:

  • 5 яєць
  • 1 стакан (200 г) цукру
  • 1 стакан (200 г) борошна
  • 1 ч.л. вершкового масла
  • Олія соняшникова – для змащування форми

Спосіб приготування:

  1. Розділити яйця на білки і жовтки.
  2. Збити білки в пишну піну. Поступово додати цукор і збити до появи піків.
  3. По одному додати жовтки, кожен раз збиваючи. В кінці влити розтоплене вершкове масло.
  4. Всипати просіяне борошно і акуратно перемішати лопаткою рухами знизу вгору.
  5. Змастити форму для мультиварки рослинною олією, за бажанням застелити пергаментним папером.
  6. Включити режим "Випічка" і готувати до звукового сигналу.
  7. Остудити бісквіт в мультиварці, і тільки потім перевернути на тарілку.

Як подавати бісквіт

Дістати корж з ємності і прикрасити просіяного цукровою пудрою і ягодами. Крім того, ви можете використовувати бісквіт для приготування тортів .

Дивіться відео, як спекти дієтичний кекс без цукру:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом лимонного бісквіта в духовці.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти