Головна Сьогодні

Як зробити смачний торт без випічки "Пломбір"

Для цього десерту вам не знадобиться духовка

Торт "Пломбір" – приголомшливий домашній десерт, для якого вам не знадобляться ні міксер, що не духовка. Вам потрібно буде приготувати штрейзель і підсмажити його на сковороді, а потім прошарувати заварним сметанним кремом .

Після охолодження такий торт прекрасно ріжеться. Він дуже ніжний, смачний і ароматний, його можна приготувати на будь-яке свято.

Торт без випічки "Пломбір"

Смачний торт без випічки
Смачний торт без випічки
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 353 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Для пісочної крихти :

  • 600 г борошна
  • 150 г цукру
  • 300 г вершкового масла
  • 1 ч.л. солі

Для крему:

  • 1.2 кг сметани
  • 5 яєць
  • 350 г цукру
  • 60 г борошна
  • 50 г вершкового масла
  • 2 ч.л. ванільного цукру
  • 1 ч.л. солі

Для прикрас:

  • 100 г мигдальних пелюсток

Дивіться відео, як зробити сметанник без випічки:

Спосіб приготування:

  1. На стіл насипати борошно. Додати цукор, чайну ложку солі, все добре перемішати. Додати вершкове масло, перетерти з борошном в крихту.
  2. Висипати в сковороду з товстим дном. Поставити на сильний вогонь і, весь час перемішуючи, обсмажити крихту до золотистого кольору. При необхідності зменшити вогонь до середнього. Готову крихту перекласти в миску і дати охолонути.
  3. Приготувати крем: в каструлю покласти сметану, додати яйця і сіль. Насипати цукор, ваніль і борошно. Все добре перемішати до отримання однорідної маси.
  4. Поставити каструлю на середній вогонь і, весь час перемішуючи віночком, довести до кипіння. Вимкнути вогонь. Додати вершкове масло і перемішувати ще 1-2 хвилини. Перелити крем в миску і заважати ще хвилину. Залишити крем на годину, щоб він охолов.
  5. Зібрати торт. На блюдо покласти кільце рознімної форми діаметром 26 см. Бока форми покрити ацетатною стрічкою. Краї стрічки трохи змастити олією для того, щоб вони склеїлися.
  6. На блюдо викласти чверть підготовленої крихти, розрівняти. Потім викласти чверть крему. Повторити шари. Останній шар – крем.

Як подавати торт

Прикрасити торт мигдальними пелюстками і поставити в холодильник на 12 годин. Потім зняти кільце рознімної форми, прибрати ацетатну стрічку і подавати торт до столу.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати "Наполеон" без випічки з печива .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти