Головна Сьогодні

Швидка "шуба" з оселедцем: рецепт від Даші Малахової

Лінивий рецепт класичного салату

Більшість не уявляє своє зимове меню без традиційного салату "шуба". Головні інгредієнти страви – слабосолоний оселедець, варений буряк, варена морква, варена картопля і майонез. Часто в салат додають також ріпчасту цибулю і варені яйця. Даша Малахова готує "шубу" в порційних формочках, не викладаючи її шарами.

Швидка шуба від Даші Малахової

Складові:

  • 2-5 скибочок оселедця
  • 3 яйця
  • 1 буряк
  • 1 картоплина
  • Зелена цибуля
  • майонез

Для прикраси:

  • шніт-цибуля
  • кріп
  • чорний перець

Рецепт приготування:

  1. Дрібно наріжте зелену цибулю і викладіть в мисочку.
  2. Заздалегідь відваріть і охолодіть картоплю і буряк. Очистіть і натріть на дрібній тертці. Додайте до зеленої цибулі.
  3. Філе оселедця дрібно наріжте і додайте до овочів.
  4. Відваріть заздалегідь і остудіть в холодній воді яйця. Жовтки натріть на тертці або розімніть виделкою. Додайте жовтки до овочів і оселедця і заправте майонезом. Приправте чорним перцем і перемішайте.
  5. Натріть на дрібній тертці яєчні білки і викладіть в невеликі мисочки, розподіливши по дну і внутрішніх стінках. Акуратно викладіть готовий салат в мисочки, щоб білок залишався зовні.
  6. Подавайте в мисочках або перевернувши на тарілку. Приправте чорним перцем і прикрасьте зеленню.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати дієтичний буряковий бургер від Асмік Гаспарян. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом супу-пюре з буряка.

Дивіться відео, як приготувати салат з мідій та кальмарів:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти