Салат на Новий рік з печінки тріски та яєць – простий, швидкий і зручний. А якщо у вас немає перепелиних яєць, то можна використовувати курячі, розрізавши їх на четвертинки.
Дивіться відео, як зробити простий салат з пасти:
Салат з печінки тріски і яєць
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 360 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 125 г печінки тріски (1 невелика баночка)
- 8 шт. перепелиних яєць (4 курячих яйця)
- Мелений перець
- Пара стеблин зеленої цибулі
Спосіб приготування:
- Печінку тріски дістати з олії.
- Перепелині яйця відварити, облити холодною водою і очистити.
- Зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати.
- У дві порційні салатниці викласти розрізані навпіл яйця і розкришену виделкою печінку тріски. Посипати зеленою цибулею.
Корисна порада
Цей салат можна не солити, оскільки печінку досить гостра і солона.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати салати на Новий рік 2020 без майонезу . "Сьогодні" також писали, як зробити салат "Гранатовий браслет" на Новий рік.