Новий рік 2020 року – це рік Білого Сталевого Щура . Хоча до свята залишилося більше місяця, ми радимо заздалегідь запастися ідеями смачних страв.
Дивіться відео, як оригінально подати класичні новорічні салати:
Простий, але дуже апетитний листковий салат з курячої печінки і моркви по-корейськи прикрасить ваш новорічний стіл. Ви можете зробити один великий салат або подати блюдо в прозорих порційних креманках, щоб було видно всі шари.
Новорічний салат з печінки з корейською морквою
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 149 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Куряча печінка – 500 г
- Яйце варене – 4 шт.
- Корейська морква – 350 г
- Майонез – 200 г
- Сир – 100 г
Спосіб приготування:
- Печінку відварити, остудити, очистити від плівок і натерти на крупній тертці.
- Яйця очистити, розділити на жовтки і білки, окремо натерти.
- Сир також натерти на тертці.
- Шарами викласти в салатницю моркву, печінку і сир, змащуючи кожен шар майонезом.
- Верх салату прикрасити тертими жовтками і білками.
Як і з чим подавати новорічний салат
Подавайте святковий салат з печінки охолодженим. За бажанням його можна прикрасити гранатовими зернами і листочками розмарину.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати салати на Новий рік 2020 без майонезу . "Сьогодні" також писали, як зробити салат "Гранатовий браслет" на Новий рік.