Головна Сьогодні

Новорічний салат з курячої печінки з корейською морквою

Рецепт смачного і простого салату на Новий рік 2020

Новий рік 2020 року – це рік Білого Сталевого Щура . Хоча до свята залишилося більше місяця, ми радимо заздалегідь запастися ідеями смачних страв.

Дивіться відео, як оригінально подати класичні новорічні салати:

Простий, але дуже апетитний листковий салат з курячої печінки і моркви по-корейськи прикрасить ваш новорічний стіл. Ви можете зробити один великий салат або подати блюдо в прозорих порційних креманках, щоб було видно всі шари.

Новорічний салат з печінки з корейською морквою

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 149 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 500 г
  • Яйце варене – 4 шт.
  • Корейська морква – 350 г
  • Майонез – 200 г
  • Сир – 100 г

Спосіб приготування:

  1. Печінку відварити, остудити, очистити від плівок і натерти на крупній тертці.
  2. Яйця очистити, розділити на жовтки і білки, окремо натерти.
  3. Сир також натерти на тертці.
  4. Шарами викласти в салатницю моркву, печінку і сир, змащуючи кожен шар майонезом.
  5. Верх салату прикрасити тертими жовтками і білками.

Як і з чим подавати новорічний салат

Подавайте святковий салат з печінки охолодженим. За бажанням його можна прикрасити гранатовими зернами і листочками розмарину.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати салати на Новий рік 2020 без майонезу . "Сьогодні" також писали, як зробити салат "Гранатовий браслет" на Новий рік.

Всі подробиці в спецтемі Новорічне меню: ідеї та рецепти страв

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти