I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рибне філе в духовці з овочами: рецепт дня

Готуємо запечене рибне філе на "овочевий подушці"

Запечена морська риба і овочами в духовці – це легка, корисна і дуже смачна страва. Ви можете готувати за цим рецептом тріску, камбалу, форель, тилапию або пангасіуса, а овочі вибрати по сезону.

Дивіться відео, як приготувати коропа по-азійському:

Реклама

Читайте також:

Рибне філе в духовці з овочами

Реклама

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 91 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Реклама
  • 3 великих філе морської білої риби
  • Сік половини лимона
  • 4 ст.л. оливкового масла
  • 1 середня цибулина
  • 1 великий червоний солодкий перець
  • 1/2 ч.л. цукру
  • 1 середня морква
  • 1 середній молодий кабачок-цукіні
  • 1 велика цибулина цибулі-порею
  • Сіль і мелений чорний перець за смаком

Спосіб приготування:

  1. Рибу посипати сіллю і перцем, полити соком лимона, накрити і залишити на півгодини.
  2. Морква очистити і нарізати невеликими кубиками. Кабачки також нарізати кубиками
  3. Лук очистити, половину відкласти, а другу половину нарізати кубиками.
  4. Лук-порей розрізати уздовж навпіл, розібрати на пластини і дуже ретельно промити. Потім нарізати світлу частину півкільцями.
  5. У посуді, яку можна ставити і на плиту, і в духовку, розігріти половину оливкового масла. Готувати на середньому вогні цибулю, моркву, кабачки і цибулю-порей з дрібкою солі, часто помішуючи, до м'якості, близько 7 хвилин. Злегка поперчити овочі і відставити в бік.
  6. Відкладену половину цибулини нарізати уздовж півкільцями.
  7. У солодкого перцю видалити насіння і перегородки і нарізати його тонкими довгими смужками.
  8. У невеликій сковороді розігріти другу половину оливкової олії. Готувати на ньому цибулю і солодкий перець з дрібкою солі і з цукром, часто помішуючи, до м'якості, 5 хвилин. Сильно засмажувати овочі для цього рецепту не потрібно, вони будуть продовжувати готуватися в духовці.
  9. Філе риби дістати з маринаду і викласти на овочеву подушку в форму. Зверху викласти цибулю з солодким перцем.
  10. Поставити форму в розігріту до 190 ºC духовку на 15-25 хвилин, в залежності від товщини рибного філе.

Як подавати рибу

Подавати рибу гарячою як основну страву. Як гарнір використовувати "овочеву подушку".

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибне філе в горіховій паніровці . "Сьогодні" також ділилися рецептом рибного філе в мультиварці .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти