Головна Сьогодні

Паста з зеленим горошком і шинкою: рецепт від Найджели Лоусон

Найджела Лоусон – британська ведуча, ресторанний критик і автор кулінарних книг

Паста з зеленим горошком , шинкою, вершками і сиром – відмінне блюдо для зими. Воно ситне, смачне і просто готується.

Дивіться відео, як приготувати пасту з куркою та медом:

"Коли мої діти були молодше, це завжди був один з їхніх улюблених полуденків, а тепер одна з їхніх улюблених вечерь. Інгредієнти в рецепті розраховані на 2-3 дітей. Для підлітків і дорослих знадобиться подвійна кількість", – говорить Найджела Лоусон.

Паста з зеленим горошком і шинкою

Час приготування:

  • 25 хвилин

Калорійність:

  • 207 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 200 г пасти фарфалле (або інший короткої пасти)
  • 100 г замороженого дрібного горошку
  • 150 мл жирних вершків
  • 150 г нарізаної кубиками шинки
  • 2 столові ложки тертого сиру пармезан

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте макарони відповідно до інструкції на упаковці у великій кількості підсоленої киплячої води.
  2. Через 5 хвилин від початку приготування додайте горох в воду для макаронів.
  3. Коли макарони будуть готові, відкиньте все на друшляк.
  4. Знову поставте суху каструлю на вогонь. Додайте вершки, шинку і пармезан і прогрійте.
  5. Додайте макарони і горох, добре перемішайте і зніміть з плити.

Як подавати пасту

Подавайте макарони з горошком і шинкою гарячими, за бажанням посипавши додатковою порцією тертого пармезану і меленим перцем. Страву можна також прикрасити зеленню.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати крем-суп із зеленого горошку з оселедцем і зеленими крихтами. "Сьогодны" також ділилися рецептом картопляного грата з беконом .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти