Паста з зеленим горошком , шинкою, вершками і сиром – відмінне блюдо для зими. Воно ситне, смачне і просто готується.
Дивіться відео, як приготувати пасту з куркою та медом:
"Коли мої діти були молодше, це завжди був один з їхніх улюблених полуденків, а тепер одна з їхніх улюблених вечерь. Інгредієнти в рецепті розраховані на 2-3 дітей. Для підлітків і дорослих знадобиться подвійна кількість", – говорить Найджела Лоусон.
Паста з зеленим горошком і шинкою
Час приготування:
- 25 хвилин
Калорійність:
- 207 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 200 г пасти фарфалле (або інший короткої пасти)
- 100 г замороженого дрібного горошку
- 150 мл жирних вершків
- 150 г нарізаної кубиками шинки
- 2 столові ложки тертого сиру пармезан
Спосіб приготування:
- Приготуйте макарони відповідно до інструкції на упаковці у великій кількості підсоленої киплячої води.
- Через 5 хвилин від початку приготування додайте горох в воду для макаронів.
- Коли макарони будуть готові, відкиньте все на друшляк.
- Знову поставте суху каструлю на вогонь. Додайте вершки, шинку і пармезан і прогрійте.
- Додайте макарони і горох, добре перемішайте і зніміть з плити.
Як подавати пасту
Подавайте макарони з горошком і шинкою гарячими, за бажанням посипавши додатковою порцією тертого пармезану і меленим перцем. Страву можна також прикрасити зеленню.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати крем-суп із зеленого горошку з оселедцем і зеленими крихтами. "Сьогодны" також ділилися рецептом картопляного грата з беконом .