Головна Сьогодні

Рецепт пісного грибного паштету з часником

Різдвяний піст 2018-2019 пройде з 28 листопада по 6 січня

Найароматніший грибний паштет виходить з лісових грибів. Але якщо у вас таких немає, візьміть печериці та додайте соєвий соус – він кардинально змінює їхній смак. Ви також можете додати трохи рубаної зелені кропу або петрушки.

Пісний грибний паштет

Складові:

  • 500 г печериць
  • 2 середні цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 50 мл соєвого соусу
  • сіль, перець, рослинна олія

Рецепт приготування:

  1. Цибулю і гриби довільно нарізати, очищений часник подрібнити.
  2. Обсмажити гриби на невеликій кількості рослинного масла, додати соєвий соус, перемішати.
  3. Окремо підсмажити цибулю до золотистого кольору, додати часник, зняти з плити.
  4. Подрібнити гриби разом із цибулею, часником за допомогою блендера.
  5. Посолити, якщо потрібно, і поперчити за смаком.
  6. Подавати в гарячому, теплом або охолодженому вигляді.

Порада: такий паштет можна мазати на хліб, додавати в тарталетки і навіть начиняти ним фаршировані яйця (якщо ви не дотримуєтеся посту).

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати паштет із квасолі. Сайт "Сегодня" також ділився рецептами пісної овочевої ікри.

Дивіться відео, як харчуються під час посту монахи в українських монастирях:

Всі подробиці в спецтемі Різдвяний піст: правила харчування та рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти