"Мафальдіне – ідеальна паста! Дивіться самі – широка, з "рюшами" з боків, які захоплюють соус. При цьому при варінні "рюшки" – м'які, а центр самої макаронини – ще аль-денте", – написав Григорій Герман у своєму Facebook .
Паста з куркою і грибами
Складові:

- Куряче філе – 2 середніх
- Гриби сухі – 50 г
Цибуля ріпчаста – 1 середня - Вершки 18% – 200 мл
- Часник – 3 зубчики
- Чебрець – щіпка
- Паста мафальдіне – 1/2 пачки
- Сіль і мелений перець
Рецепт приготування:
- Курячі грудки ріжемо маленькими кубиками зі стороною 1 см.
- Сухі гриби замочуємо в окропі.
- На пательні ароматизуємо оливкову олію часником. Для чого обсмажуємо пару зубків до золотистого кольору, а потім витягуємо.
- Цибулю дрібно ріжемо й обсмажуємо в ароматизованій олії. Додаємо гриби і кілька ложок рідини, в якій їх замочували.
- В окріп закидаємо пасту. З цього моменту в нас 11 хвилин.
- Курку додаємо до цибулі з грибами. Обсмажуємо до готовності, якщо дрібно нарізали – повинні встигнути. Далі – вершки, які упарюємо на третину. Солимо, перчимо, додаємо трохи сухого чебрецю. Якщо суміш сильно загусла, додаємо ще рідини від грибів. Випадково вилили рідину? Розбавляємо вершками.
- Зливаємо воду і змішуємо пасту із соусом. Щедро присмачуємо пармезаном і їмо негайно.
Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептами карпатської грибної юшки та солодкої шоколадної ковбаски.
Дивіться відео, як приготувати курку по-китайськи від Григорія Германа: