Головна Сьогодні

Рецепт легкого салату на Великдень з редиски і перепелиних яєць

Готуємо салат на Великдень без майонезу

Великдень-2020 настане зовсім скоро. Католики відзначатимуть його 12 квітня, а православні християни – 19-го. Святковий стіл на Великдень відрізняється великою кількістю м'ясних страв – зазвичай це буженина, домашня ковбаса і холодець.

До них буде дуже до речі салат зі свіжої зелені, заправлений оливковою олією. Його інгредієнти доступні, а на приготування підуть хвилини.

Салат на Великдень з овочів і яєць

Салат на Великдень з овочів та яєць
Салат на Великдень з овочів та яєць
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Інгредієнти:

  • 1 пакет салатного міксу
  • 7-10 перепелиних яєць
  • 2-3 помідори
  • 5-7 шт. редиски

Для заправки:

  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 1 ч.л. діжонської гірчиці
  • Сіль, мелений перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Салатний мікс помити і обсушити.
  2. Перепелині яйця відварити в киплячій воді протягом 4-5 хвилин. Остудити, почистити і розрізати навпіл.
  3. Редиску і помідори помити і довільно нарізати.
  4. Викласти в миску салатне листя, зверху розкласти шматочки овочів і половинки варених яєць.
  5. Змішати всі інгредієнти для заправки і полити салат.
  6. Дати йому трохи настоятися перед подачею.

На замітку

Щоб прибрати нітрати з редиски і зелені, замочіть їх мінімум на півгодини в холодній воді, а потім промийте.

Дивіться відео, як смачно приготувати редиску:

Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати стиглу і соковиту редиску. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом сирної закуски з редискою і зеленню.

Всі подробиці в спецтемі Пасха-2020

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти