Якщо м'ясо на грилі вам уже приїлося, спробуйте приготувати кебаб з лосося – це дуже смачно і швидко.
Рибний шашлик в мятном маринаді
Складові:

- Рибне філе або стейки – 1 кг
- Цибуля – 2 Головки
- Біле вино – 200 мл
- Лимонний сік – 3 ст.л.
- Оливкова олія – 100 мл
- М'ята – кілька гілочок
- Перець, сіль – за смаком
Спосіб приготування:
- Поріжте рибу великими шматками, щоб зручно було нанизувати їх на шампури.
- Наріжте цибулю півкільцями, перемішайте з рибою, влийте вино, лимонний сік, масло. Якщо риба жирна, зменшіть кількість олії наполовину, якщо суха – візьміть тільки одну ложку лимонного соку.
- Посипте зеленню, посоліть, поперчіть. Залиште маринуватися на годину.
- При смаженні рибних шашликів на багатті не забувайте перевертати і перевіряти готовність.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати лазанью зі шпинатом і лососем. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом грецького рибного супу і картопляного салату з фетою. Крім цього, ми розповідали, як запекти філе лосося в медово-соєвому соусі.
Дивіться відео, як приготувати бургер з грибами на грилі за рецептом Дмитра Горовенка: