Якщо м'ясо на грилі вам вже трохи приїлося, спробуйте приготувати кебаб з лосося, це дуже смачно і швидко.
Шашлички з червоної риби

Інгредієнти:
- 500 г філе лосося без шкіри і кісток
- сік лимона
- 50 мл оливкової олії
- сіль, перець
Для соусу:
- кілька гілочок базиліка
- соус табаско
- 3 зубчики часнику
- сіль, перець
- оливкова олія
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Замочіть дерев'яні шпажки в воді на 30 хвилин, щоб вони не загорілися від жару вугілля.
- Наріжте рибу середніми кубиками, одягніть на шпажки, посоліть, поперчіть, полийте оливковою олією і соком лимона; залиште маринуватися на 10-15 хвилин.
- Обсмажте шашлички з лосося на решітці гриля по 4-5 хвилин з кожного боку.
- Для соусу дрібно наріжте часник і базилік. Перемішайте, полийте оливковою олією. Посоліть, поперчіть і збризніть соусом табаско.
- Подавайте рибні шашлички разом з часниковим соусом.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготовить лазанью зі шпинатом і лососем. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом грецького рибного супа і картопляного салату з фетою. Крім цього, ми розповідали, як запекти філе лосося в медово-соєвому соусі.
Дивіться відео, як приготувати бургер з грибами на грилі по рецепту Дмитра Горовенко:
Читайте також: