Лаваш із сиром, зеленню і яйцем – проста і швидка ідея для перекусу, актуальна для літа. Готується дуже легко, але зрештою виходить ситна, оригінальна, незвичайна і дуже смачна страва.
Лаваш з начинкою можна подавати зі свіжими овочами і будь-якими соусами на ваш вибір. Він буде смачним навіть коли охолоне.
Лаваш на сковороді з начинкою
![Лаваш на сковороді з яйцем Лаваш на сковороді з яйцем](https://cdn.segodnya.ua/i/original/media/image/5ed/fe5/175/5edfe51755348.jpg.webp)
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 240 ккал на 100 г
Складові:
- 2 тонких лаваші
- 4 сирих яйця
- 100 г сиру
- кілька гілочок улюбленої зелені
- сіль, перець
Спосіб приготування:
- З лаваша вирізати два кола розміром з діаметр сковороди, на якій ви будете готувати страву.
- Сир натерти на крупній тертці, зелень помити і дрібно порубати.
- На дно сковороди покласти один круг лаваша, розбити яйця. Посипати зеленню, сіллю, перцем і тертим сиром. Зверху покласти другий лист лаваша.
- Поставити сковороду на слабкий вогонь і накрити кришкою. Готувати 10 хвилин.
- Коли яйця схопляться, перевернути на іншу сторону, накрити кришкою і готувати ще 5 хвилин.
Корисна порада
Крім перерахованих інгредієнтів, до начинки можна додати варену курку, помідори, шинку або консервовану кукурудзу.
Дивіться відео, як зробити конвертики з лаваша з тунцем:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лаваш із сиром і помідорами на грилі. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом лінивої лазаньї з лаваша.