I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рецепт швидкої закуски: лаваш на сковороді з яйцем і сиром

Таку страву можна подавати на сніданок або як перекус

Лаваш із сиром, зеленню і яйцем – проста і швидка ідея для перекусу, актуальна для літа. Готується дуже легко, але зрештою виходить ситна, оригінальна, незвичайна і дуже смачна страва.

Лаваш з начинкою можна подавати зі свіжими овочами і будь-якими соусами на ваш вибір. Він буде смачним навіть коли охолоне.

Реклама

Лаваш на сковороді з начинкою

Лаваш на сковороді з яйцем
Лаваш на сковороді з яйцем

Час приготування:

Реклама
  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 240 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 тонких лаваші
  • 4 сирих яйця
  • 100 г сиру
  • кілька гілочок улюбленої зелені
  • сіль, перець

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. З лаваша вирізати два кола розміром з діаметр сковороди, на якій ви будете готувати страву.
  2. Сир натерти на крупній тертці, зелень помити і дрібно порубати.
  3. На дно сковороди покласти один круг лаваша, розбити яйця. Посипати зеленню, сіллю, перцем і тертим сиром. Зверху покласти другий лист лаваша.
  4. Поставити сковороду на слабкий вогонь і накрити кришкою. Готувати 10 хвилин.
  5. Коли яйця схопляться, перевернути на іншу сторону, накрити кришкою і готувати ще 5 хвилин.

Корисна порада

Крім перерахованих інгредієнтів, до начинки можна додати варену курку, помідори, шинку або консервовану кукурудзу.

Дивіться відео, як зробити конвертики з лаваша з тунцем:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лаваш із сиром і помідорами на грилі. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом лінивої лазаньї з лаваша.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти