Головна Сьогодні

Рецепт французьких грінок з фруктами від Юлії Висоцької

Французькі тости з фруктовою начинкою – чудовий рецепт для сніданку

Тости – один з головних фуд-трендів 2020 року. Ми пропонуємо приготувати солодкі французькі грінки від Юлії Висоцької. Вона робить їх у вигляді сендвічів з начинкою зі свіжих і сушених фруктів.

Курагу в рецепті можна замінити в'яленої журавлиною, чорносливом чибудь-якими іншими сухофруктами.

Французькі грінки з сушеною вишнею і курагою

Французські тости з фруктами
Французські тости з фруктами
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 576 ккал на порцію

Складові:

  • 1 біла булка
  • 3 яйця
  • 30 г цукрової пудри
  • 250 мл молока
  • 1 ст. л. вершкового масла

Для начинки:

  • 1 апельсин
  • 1 банан
  • 1 жменя в'яленої вишні
  • 1 жменя кураги
  • 2 ст. л. бренді
  • 1 ст. л. вершкового масла

Дивіться відео, як приготувати грінки "Крем брюле":

Спосіб приготування:

  1. Курагу нарізати невеликими шматочками.
  2. Цедру апельсина натерти на дрібній тертці, з половинки апельсина вичавити сік.
  3. Приготувати начинку: розігріти в сковороді 1 ст. ложку вершкового масла, викласти курагу і вишню, перемішати, додати апельсинову цедру, влити сік апельсина, бренді і все прогріти на повільному вогні.
  4. Банан почистити, нарізати кружальцями і додати до вишні з курагою, прогрівати кілька секунд, потім перемішати і вимкнути вогонь.
  5. Яйця збити міксером, всипати цукор і продовжувати збивати до повного розчинення цукру.
  6. У яєчно-цукрову суміш влити молоко і збити все в однорідну масу.
  7. Булку нарізати на 5-6 товстих скибочок і надрізати їх збоку уздовж, не прорізаючи до кінця, так щоб вийшли кишеньки.
  8. Наповнити кишеньки фруктово-ягідної начинкою, потім занурити їх в яєчно-молочну суміш.
  9. Розігріти в окремій сковороді вершкове масло і обсмажити скибочки хліба з начинкою з двох боків до золотистої скоринки.

Як подавати страву

Обсмажені грінки посипати цукровою пудрою і подавати відразу після приготування.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати французькі тости з апельсинами від Найджели Лоусон. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом шоколадних вафель від Юлії Висоцької.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти