Якщо у вас є сковорода гриль або електричний гриль, вам навіть не потрібно виходити з дому, щоб приготувати цю апетитну гарячу закуску. Лаваш з начинкою з сиру сулугуні, зелені і томатів виходить дуже смачним і соковитим.
Взимку замість свіжих помідорів ви можете додати жменю в'ялених.
Лаваш з помідорами і сулугуні
![Лаваш на грилі Лаваш на грилі](https://cdn.segodnya.ua/i/original/media/image/5ca/368/7a3/5ca3687a38c6d.jpg.webp)
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 203 ккал на 100 г
Складові:
- 5 листів лаваша
- 500 г сулугуні
- 3-4 помідора
- Великий пучок кропу
- Оливкова олія
- Сіль – за бажанням
!["Дволикий" Близнюки – це тунець з рисом](https://cdn.segodnya.ua/i/image_100x100/media/image/5e3/30d/1f8/5e330d1f85d78.jpg.webp)
Спосіб приготування:
- Натерти сир на крупній тертці, кріп подрібнити. Перемішати зелень з сулугуні.
- Потім нарізати помідори.
- Насипати сир з кропом на край лаваша. Зверху викласти помідори. Туго згорнути лаваш, намагаючись при цьому його не порвати. Змастити рулет оливковою олією.
- Смажити на грилі протягом 10 хвилин, один раз перевернувши.
Як подавати лаваш
Подавайте закуску гарячою разом з будь-якими соусами на ваш вибір.
Дивіться відео, як зробити хрусткі бутерброди в лаваші:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рулет з лаваша за рецептом Аніти Луценко. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом ледачої лазаньї з лаваша.