Як приготувати лаваш з сиром і помідорами на грилі

Готуємо тонкий лаваш з сулугуні та томатами

Якщо у вас є сковорода гриль або електричний гриль, вам навіть не потрібно виходити з дому, щоб приготувати цю апетитну гарячу закуску. Лаваш з начинкою з сиру сулугуні, зелені і томатів виходить дуже смачним і соковитим.

Взимку замість свіжих помідорів ви можете додати жменю в'ялених.

Реклама

Лаваш з помідорами і сулугуні

Лаваш на грилі
Лаваш на грилі

Час приготування:

Реклама
  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 203 ккал на 100 г

Складові:

  • 5 листів лаваша
  • 500 г сулугуні
  • 3-4 помідора
  • Великий пучок кропу
  • Оливкова олія
  • Сіль – за бажанням

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Натерти сир на крупній тертці, кріп подрібнити. Перемішати зелень з сулугуні.
  2. Потім нарізати помідори.
  3. Насипати сир з кропом на край лаваша. Зверху викласти помідори. Туго згорнути лаваш, намагаючись при цьому його не порвати. Змастити рулет оливковою олією.
  4. Смажити на грилі протягом 10 хвилин, один раз перевернувши.

Як подавати лаваш

Подавайте закуску гарячою разом з будь-якими соусами на ваш вибір.

Дивіться відео, як зробити хрусткі бутерброди в лаваші:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рулет з лаваша за рецептом Аніти Луценко. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом ледачої лазаньї з лаваша.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти