Головна Сьогодні

Як приготувати лаваш з сиром і помідорами на грилі

Готуємо тонкий лаваш з сулугуні та томатами

Якщо у вас є сковорода гриль або електричний гриль, вам навіть не потрібно виходити з дому, щоб приготувати цю апетитну гарячу закуску. Лаваш з начинкою з сиру сулугуні, зелені і томатів виходить дуже смачним і соковитим.

Взимку замість свіжих помідорів ви можете додати жменю в'ялених.

Лаваш з помідорами і сулугуні

Лаваш на грилі
Лаваш на грилі
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 203 ккал на 100 г

Складові:

  • 5 листів лаваша
  • 500 г сулугуні
  • 3-4 помідора
  • Великий пучок кропу
  • Оливкова олія
  • Сіль – за бажанням

Спосіб приготування:

  1. Натерти сир на крупній тертці, кріп подрібнити. Перемішати зелень з сулугуні.
  2. Потім нарізати помідори.
  3. Насипати сир з кропом на край лаваша. Зверху викласти помідори. Туго згорнути лаваш, намагаючись при цьому його не порвати. Змастити рулет оливковою олією.
  4. Смажити на грилі протягом 10 хвилин, один раз перевернувши.

Як подавати лаваш

Подавайте закуску гарячою разом з будь-якими соусами на ваш вибір.

Дивіться відео, як зробити хрусткі бутерброди в лаваші:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рулет з лаваша за рецептом Аніти Луценко. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом ледачої лазаньї з лаваша.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти