У класичному рецепті ірландського рагу яловичину тушкують у пиві разом з овочами. Відомий тележурналіст Олег Панюта запропонував свій варіант цієї страви – з грудинкою, помідорами і смаженими яйцями. Він часто готував його в дитинстві з мамою. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.
Ірландське рагу від Олега Панюти
Час приготування:
- 30 хвилин
Інгредієнти:
- 5-6 цибулин
- 300 г докторської ковбаси
- 300 г грудинки
- 1 помідор
- 3 яйця
- 2 ст. л. рослинної олії
- Сіль, перець
- Зелень
Спосіб приготування:
- Цибулю тонко наріжте і підсмажте на олії до прозорості.
- Додайте нарізане кубиками м'ясо і підрум'яньте.
- Помідори наріжте шматочками і смажте, поки вони не пустять сік.
- Вкінці додайте яйця і нарізану зелень, доведіть до готовності під кришкою, приблизно 3 хвилини.
Як подавати страву
Подавайте ірландське рагу, за бажанням посипавши його додатковою порцією зелені.
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити печеню з баранини з овочами. Крім цього, Сьогодні.Lifestyle ділилися рецептом вегетаріанського рагу з баклажанів і квасолі.