Дієтологи не втомлюються повторювати, що сніданок – найважливіший прийом їжі. Анатолій Анатоліч, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" поділився рецептами страв, які він готує вранці разом зі своєю дружиною Юлою. Це омлет з помідорами і баликом, а також американський салат "Коул слоу" .
Омлет від Толіча і Юли
Час приготування:

- 10 хвилин
Складові:
- 4 яйця
- 2 жовтих помідора
- 2 червоних помідора
- 200 г балику
- Зелень
- Рослинна олія
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Обсмажте на олії балик.
- Додайте нарізані помідори, злегка обсмажте. Вбийте яйця. Приправте за смаком.
- Готовий омлет посипте зеленню.

"Коул слоу" від Толіча і Юли
Час приготування:
- 10 хвилин
Складові:
- 100 г моркви
- 300 г капусти
- 70 г сметани
- 1 ч.л. американської гірчиці
- 10 г білого хрону
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Наріжте моркву і капусту.
- Змішайте зі сметаною, гірчицею і хріном, додайте сіль і перець.
- Подавайте разом з омлетом.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом омлету зі шпинатом і сиром .