Головна Сьогодні

Новорічний салат з лососем від Юлії Висоцької

Рецепт смачної святкової страви на Новий рік 2019

Якщо ви втомилися від традиційних новорічних салатів, візьміть на замітку оригінальний рецепт від Юлії Висоцької. Вона готує святковий салат із зелені, запеченого перцю, лосося та яєць пашот.

Салат з лососем і яйцем пашот

Складові:

  • Лосось слабосолоний – 100 г
  • Перець солодкий червоний – 1 шт.
  • Рукола – 1 жменя
  • Салат корн – 1 жменя

Для яєць пашот:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Столовий оцет 9% – 2 ст.л.
  • Сіль морська – 1 ч. л.

Для заправки:

  • Оливкова олія Extra Virgin – 70 мл
  • Гірчиця діжонська – 1 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль морська – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Солодкий перець попередньо запекти і помістити на деякий час в целофановий пакет. Потім видалити шкірку і насіння, м'якоть нарізати смужками.
  2. Приготувати яйця пашот. Яйця розбити по одному в миски. Нагріти в каструлі воду майже до кипіння, додати сіль, столовий оцет, віночком зробити воронку і акуратно опустити одне яйце в середину воронки. Варити 3 хвилини. Дістати і викласти на суху серветку. Те ж повторити з другим яйцем.
  3. Приготувати заправку: змішати гірчицю, бальзамічний оцет, оливкову олію, сіль і перець.
  4. Рибу нарізати смужками.
  5. Корн і рукколу помістити на блюдо, полити частиною заправки, викласти смужки червоного перцю і рибу, зверху яйця пашот, надірвати виделкою жовток, щоб він злегка розтікся, потім полити все заправкою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами традиційних салатів на Новий рік. Крім цього, сайт "Сегодня" писав, як приготувати салат Олів'є від Юлії Висоцької.

Дивіться відео, як зустрічати Новий рік Свині 2019:

Всі подробиці в спецтемі Новий рік та Різдво 2019

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти