Як нам треба харчуватися восени-взимку? Корисно. Адже нині наш імунітет потребує неабиякої підтримки. Ну а коли це корисно й смачно та ще не шкодить фігурі – це вдвічі приємніше.
Ведуча новин "Сьогодні" на телеканалі "Україна" Марина Кухар розповіла про свій улюблений салат.
"Салат з буряком по-грецьки – це вітамінна бомба. Роблю його часто як самостійну страву. Тут калорій достатньо, щоб забути про відчуття голоду, але всі вони швидко засвоюються і не залишаються там, де не треба. Смачного!" – зазначила Марина Кухар.
Що потрібно?
- Рукола – пучок
- Буряк – 2 шт
- Фета (або бринза) – 60-80 грамів
- Оливкова олія
- Гранатовий соус
- Грецькі трави (насамперед орегано)
- Шматочок чорного хліба
Спосіб приготування:
- Буряк відварити до готовності.
- Нарізати фету або бринзу кубиками.
- Викласти на тарілку добрий пучок руколи.
- Зверху покласти нарізаний тоненькими слайсами відварений буряк.
- Далі гарно викласти кубики фети або бринзи.
- Полити гранатовим соусом, оливковою олією і посипати травами за смаком. А ще додати шматочок чорного хліба, підсмаженого в тостері.
Найсмачніший і найкорисніший зимовий салат готовий!
А тут знайдете топ-5 продуктів, від яких варто відмовитися під час сніданку.