Ролик фуд-блогера Ayeh став вірусним в TikTok після того, як вона приготувала "найвершковіший гарбузовий суп", але без додавання вершків. Натуральна вершкова консистенція створюється з гарбузового, морквяного і овочевого бульйону. На цей момент відео з рецептом супу переглянули понад 720 000 разів.
Блюдо дуже просте в приготуванні, в ньому використовується мало інгредієнтів, і воно ідеально підходить для здорового харчування. У відео Ayeh взяла половину мускатною гарбуза, морква, часник, овочевий бульйон, цибулю, чилі, а також сіль і перець. Сотні вражених користувачів TikTok прокоментували рецепт і похвалили Ayeh за ролик.
Гарбузовий крем-суп без вершків
Час приготування:
- 1 година
Складові:
- 1/2 мускатною гарбуза
- 2 моркви
- Чебрець
- 3 зубчики часнику
- 3 склянки овочевого бульйону
- Сіль і перець
- 1 цибулина
- Насіння соняшнику або гарбуза для прикраси
- Чилі
Спосіб приготування:
- Розігріти духовку до 200 °С.
- Очистити половину мускатного гарбуза і нарізати м'якоть великими кубиками.
- Очистити і нарізати дві моркви, очистити три зубчики часнику.
- Додати в форму мускатний гарбуз, моркву і часник. Полити оливковою олією, приправити сіллю і перцем. Додати трохи чебрецю. Поставити в духовку і готувати 30 хвилин до золотистого кольору.
- Обсмажити одну цибулину і додати у велику каструлю з оливковою олією. Додати в каструлю три чашки овочевого бульйону і трохи перцю чилі.
- Коли овочі будуть приготовлені, додати їх у бульйон і залишити на повільному вогні протягом п'яти хвилин. Потім перелити в блендер.
- Додати обсмажений часник і збити на високій швидкості.
Як подавати суп
Перелити в миску і зверху додати насіння соняшнику або гарбуза для прикраси.
Нагадаємо, раніше ми писали, як спекти хмарний хліб з TiKTok, а також писали, як зробити крем-суп з кабачків.