Шашлик з ківі, приготований в в мультиварці, буде відрізнятися від класичного, але вийде дуже ніжним, м'яким і соковитим.
Ківі, яке входить до складу маринаду, має властивість затримувати сік м'яса всередині, а також пом'якшувати його. Таким чином, шашлик буде просто танути в роті.
Шашлик в мультиварці з ківі
Час приготування:
- більше 3-х годин
Калорійність:
- 150 ккал на 100 г
Складові:
- 1 кг м'яса (телятини, свинини, філе курки або індички)
Для маринаду:
- 2 ківі
- 2 болгарських перцю
- 4 ріпчасті цибулі
- Сіль, перець – за смаком
- Мелений коріандр – за смаком
Спосіб приготування:
- Для початку зняти шкірку з ківі і очистити дві цибулини. Скласти все в блендер і добре збити, поки не вийде однорідний соус.
- Нарізати болгарський червоний солодкий перець великими півкільцями, а дві цибулини, що залишилися, – кільцями.
- М'ясо помити і розрізати на середні шматки. Посолити і поперчити, натерти його меленим коріандром. Потім додати соус, а також нарізані болгарський перець і цибулю. Все добре перемішати і поставити в холодильник маринуватися, приблизно на 2-3 години.
- Викласти м'ясо в мультиварку разом з маринадом і виставити режим "Випічка" (час приготування – 45-60 хвилин).
На замітку
Перед подачею на стіл блюдо можна прикрасити свіжою зеленню.
Дивіться відео, як посмажити шашлик, не виходячи з дому:
Нагадаємо, раніше Сьогодні.Lifestyle писали, як приготувати кращий маринад для шашлику . Ми також ділилися рецептами шашлику на сковороді .