Головна Сьогодні

Як замісити ідеальне тісто для піци: рецепт з покроковими фото

Кращий рецепт тіста для піци

Приготувати смачну домашню піцу набагато простіше, ніж ви думаєте. Головне – замісити гарне тісто.

Цей перевірений, швидкий і простий рецепт дріжджового тіста для піци повинен бути у кожної господині завжди під рукою. Дивіться покроковий процес з фото нижче.

Як зробити тісто для піци

Тісто для піци
Тісто для піци
Фото: foodnetwork.com

Час приготування:

  • 2 години

Складові:

  • 2,5 склянки борошна (400 г)
  • 250 мл теплої води
  • 1 ч.л. сухих дріжджів
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • 2 ст.л. оливкового масла
  • Манна крупа – для посипання

Спосіб приготування:

Крок 1: Підготуйте інгредієнти

Фото: foodnetwork.com

Візьміть миску і злегка змастіть оливковою олією. Додайте теплу воду, сухі дріжджі і цукор. В окремій ємності змішайте борошно і сіль.

Крок 2: Зробіть колодязь в борошні

Фото: foodnetwork.com

У мисці з борошном і сіллю зробіть в центрі колодязь і додайте дріжджі. Влийте оливкову олію, перемішайте вилкою.

Дивіться відео, як приготувати незвичайну домашню піцу:

Крок 3: Замісити тісто

Фото: foodnetwork.com

Коли тісто почне збиратися в кого, перекладіть його на посипану борошном дошку і місіть кілька хвилин.

Крок 4: Накрийте тісто пластиковою плівкою

Фото: foodnetwork.com

Помістіть тісто в змащену оливковим маслом миску, накрийте поліетиленовою плівкою і дайте йому піднятися в теплому місці, поки воно не збільшиться вдвічі. Підйом тіста може зайняти від 1 до 2 годин, залежно від температури навколишнього середовища.

Крок 5: Перевірте, чи готове тісто

Фото: foodnetwork.com

Якщо на тісті при торканні пальцем залишається вм'ятина, воно готове.

Крок 6: розділіть тісто на частини

Фото: foodnetwork.com

Розділіть тісто на шматки і сформуйте кульки. Накрийте вологою тканиною. Дайте кулькам тесту відпочити, приблизно 20-25 хвилин.

Крок 7: сформуйте основу

Фото: foodnetwork.com

Посипте форму або камінь для піци невеликою кількістю манної крупи. Помістіть в центр одну кульку тесту і розкачайте його качалкою або розтягніть руками. Прослідкуйте, щоб товщина була рівномірною.

Крок 8: додайте начинку і випікайте

Викладіть на тісто вашу улюблену начинку і запікайте в гарячій духовці до готовності. Піцу з тонкою основою найкраще випікати при температурі 230-240 ° С близько 15-17 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати тісто для піци в хлібопічці . Сьогодні. Lifestyle також писали, як зробити домашню піцу з ковбасою і сиром .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти