Шоколадна паста з горіхами – відмінне доповнення до млинців і тостів. Можна купити і готову, але вона містить багато шкідливих інгредієнтів. В нашій пасті ніяких зайвих добавок – тільки шоколад, горіхи, какао-порошок і вершкове масло.
Дивіться відео, як приготувати дієтичний шоколадний мус:
Шоколадно-горіховий крем
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 581 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 200 г обсмаженого фундука
- 140 г чорного шоколаду
- 6 ч. ложок жирних вершків
- 1 ст. ложка м'якого вершкового масла
- 6 ст. ложок какао
- 2 ст. ложки цукрової пудри
Спосіб приготування:
- Подрібніть горіхи в крихту. Додайте м'яке вершкове масло, какао і цукрову пудру. Добре перемішайте.
- Розтопіть шоколад на водяній бані. Додайте вершки кімнатної температури і перемішайте. Шоколад почне загусати.
- Змішайте з горіхами і перекладіть в банку.
- Частину пасти намажте на тост і за бажанням прикрасьте полуницею.
Як зберігати шоколадну пасту
Зберігати такий крем треба в холодильнику, але перед тим як подавати на стіл, дати йому зігрітися при кімнатній температурі.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати полуницю в шоколаді . "Сьогодні" також писали, як приготувати каву з шоколадом .