Коктейль із заморожених ягід – відмінний спосіб отримати порцію вітамінів взимку. Він швидко і просто готується, але виходить надзвичайно смачним.
Дивіться відео, як приготувати фруктові смузі:
Фруктовий коктейль в блендері
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 37 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 150 г свіжомороженої полуниці
- 1 банан
- 1 ст. ложка лимонного соку
- 1 ст. ложка рідкого меду
- 1/2 склянки апельсинового соку
- Персиковий сік – за смаком
Спосіб приготування:
- Полуницю і банани – в блендер до стану пюре.
- Додати лимонний сік, мед і апельсиновий сік. Збити в однорідну масу.
- Розбавити персиковим соком до бажаної консистенції.
- Розлити по келихах, прикрасити часточками банана або полуницею.
Корисні поради
- Полуницю промити перед використанням, але не розморожувати;
- Густий мед можна розтопити на паровій бані або в мікрохвильовій печі;
- Персиковий сік можна замінити ананасовим.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смузі-боул . "Сьогодні" також ділилися рецептом корисного смузі з авокадо і ківі .