Млинці, круасани або тости з шоколадним намазуванням – ідеальний початок дня! У домашній "Нутеллі" немає пальмової олії, соєвих продуктів і інших шкідливих інгредієнтів.
Домашня "Нутелла" з лісовими горіхами
Інгредієнти:

- 180 г фундука
- 200-300 мл молока (можна мигдалевого)
- 3 ст. л. рідкого меду
- 150 г молочного шоколаду
- 75 г гіркого (75-85%) шоколаду
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Лісові горіхи обсмажити на сухій сковороді і очистити від лушпиння.
- У кухонному комбайні подрібнити горіхи до отримання пасти.
- Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додати до фундуку.
- Злегка підігріти молоко і мед. Влити до горіхів.
- Довести всі інгредієнти до дуже гладкої маси.
- Перекласти шоколадний крем в банку і накрити кришкою.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смачної солоної карамелі. Крім цього, ми розповідали, як приготувати сирно-шоколадне суфле. Сайт "Сегодня" також писав, як зробити смачні десертні соуси в домашніх умовах.
Дивіться відео, де в Україні знайти якісний шоколад: