Головна Сьогодні

Як зварити мокко-глінтвейн з червоного вина

Готуємо зігріваючий кавовий глінтвейн

Кавовий глінтвейн: рецепт з фото
Кавовий глінтвейн: рецепт з фото
Фото: freepik.com

Вся принадність глінтвейну полягає в тому, що можна проводити нескінченні експерименти з сортом вина і складом прянощів і фруктів. Причому останні можна взагалі не додавати, а підігріти вино разом з кавою, коньяком і цукром.

Дивіться відео, як правильно пити глінтвейн:

Рецепт мокко-глінтвейну

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 65 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 750 мл червоного вина
  • 150 г цукру
  • 150 мл коньяку
  • 300 мл кави

Спосіб приготування:

  1. Зварити міцну натуральну каву.
  2. З'єднати каву, червоне столове вино, цукор і коньяк.
  3. Підігріти суміш у посуді до 70-80 °С.
  4. Розлити по жароміцним скляним чашкам і подавати.

Корисні поради

  • Замість цукру можна додати мед за смаком.
  • Глінтвейн не варто нагрівати до температури вище ніж 80 °С. Ні в якому разі не варто його кип'ятити!
  • Як і інші гарячі зимові напої, глінтвейн прийнято подавати у високих келихах з товстого скла.
  • Як правило, глінтвейн п'ють окремо від їжі. Цей напій також можна подати з не дуже солодким десертом (печиво, штрудель, фруктовий пиріг).

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати справжній грог. "Сьогодні" також писали, як зробити подарункову суміш для глінтвейну .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: domashniy.ru

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти