Головна Сьогодні

Як приготувати желе з шампанського з малиною

Рецепт алкогольного желе із шампанського з ягодами

Желе з шампанського з ягодами – легкий, по-справжньому літній десерт, який стане чудовим завершенням святкової вечері.

Найважливіше в приготуванні желе – добре розчинити желатин. Ну і звичайно, вибрати солодку малину і якісне шампанське.

Желе з шампанського з малиною

Желе з шампанського з малиною
Желе з шампанського з малиною
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 74 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 пляшка рожевого шампанського
  • 2 упаковки порошкового желатину
  • 2 ч. л. цукрової пудри
  • Малина

Спосіб приготування:

  1. Насипати желатин в сотейник, залити невеликою кількістю шампанського і залишити на 5 хвилин.
  2. Поставити сотейник на маленький вогонь і нагріти, постійно помішуючи, до повного розчинення. Не кип'ятити.
  3. Прибрати з плити, трохи остудити і перелити в стакан з носиком.
  4. Перелити шампанське з пляшки у велику миску. Постійно помішуючи, влити желейну суміш.
  5. За допомогою ополоника розлити по формах або келихах, додати обсипані цукровою пудрою ягоди і поставити в холодильник до повного застигання.
  6. Перед подачею прикрасити желе свіжою малиною і листочками м'яти.

Корисна порада

Ви можете додати в гаряче шампанське з желатином мед або цукор за смаком.

Дивіться відео, як вибрати якісне шампанське:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом желе з шампанським і полуницею від Лізи Глінської, а також розповідали, як зробити кавунове желе .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти