Шукаєте рецепт гарячої закуски до пива? Тоді обов'язково приготуйте крильця "Баффало". Це зовсім нескладно, тим більше що результат перевершить всі очікування.
У класичному рецепті курячі крила смажаться у фритюрі, але якщо запекти їх в духовці, закуска вийде набагато корисніше.
Крильця "Баффало": рецепт в духовці
Час приготування:
- 1 година + час для маринування
Калорійність:
- 210 ккал на порцію
Інгредієнти:
- 3 зубчики часнику, подрібнених
- 2 столові ложки оливкової олії
- 3 столові ложки яблучного оцту
- 1 столова ложка меленої паприки
- 1 столова ложка вустерського соусу
- Сіль, мелений перець – за смаком
- 4 ст.л. гострого соусу з червоного перцю
- 3 столові ложки меду
- 1.5 кг курячих крилець, розрізаних навпіл в суглобі
Спосіб приготування:
- У великій мисці змішайте часник, оливкову олію, яблучний оцет, паприку, вустерский соус, сіль, гострий соус, мед і трохи чорного перцю.
- Додайте курячі крильця і перемішайте, щоб переконатися, що вони повністю покриті маринадом. Якщо у вас є час, поставте крила маринуватися на кілька годин в холодильник. В ідеалі – на ніч.
- Розігрійте духовку до 180 °C. Злийте маринад і збережіть його, потім викладіть крильця на дуже великий лист.
- Запікайте 30 хвилин, потім злийте зайвий жир, додайте залишки маринаду і добре перемішайте. Збільште температуру духовки до 200 ° C.
- Поверніть в піч і готуйте ще 30 хвилин, кілька разів перемішавши, щоб покрити крила соусом під час приготування. Вони повинні бути липкими і заглазованими більшістю випаруваного маринаду.
Як подавати крила
Подавайте крильця гарячими на великому блюді разом з іншими закусками.
Дивіться відео, як приготувати крильця в соусі барбекю:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами хрустких крилець до пива . Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити сирні нагетси .