Ніжні і ароматні французькі тости урізноманітнять ваше повсякденне меню. Для них вам знадобляться скибочки білого хліба, а також яйця, молоко і кориця, які потрібно добре збити, а потім в одержаній масі вмочити хліб. Потім викласти скибочки на розігріту сковороду і обсмажити на вершковому маслі.
Золотисті і дуже смачні тости прикрасити ягодами, полити кленовим сиропом і подавати зі свіжозвареною кавою.
Класичні французькі тости


Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 245 ккал на 100 г
Складові:
- 4 яйця
- 2/3 чашки молока
- 1 ч. л. меленої кориці
- 8 скибочок багета або тостового хліба
- Вершкове масло – для обсмажування

Для подачі:
- Мед або кленовий сироп
- Свіжі ягоди
Дивіться відео, як зробити грінки "Крем-брюле":
Спосіб приготування:
- У невеликій мисці збийте яйця, молоко і корицю.
- Поставте сковороду на середній вогонь і розтопіть шматочок вершкового масла.
- Кожен шматочок хліба умочіть в яєчній суміші і обсмажте до золотистого кольору.
Корисна порада
Шматочки тостового хліба можна розрізати на трикутники.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати французькі тости з фруктами від Юлії Висоцької. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом яєчні в тості від Марти Стюарт .