Куди їхати у серпні

Оновлюємо гардероб

Ритуали ранку

Підкорюємо гори

Тести

Найдорожче

Рецепт емпанадас з м'ясним фаршем, солодким перцем і вареним яйцем

У начинку цих пиріжків додається попередньо обсмажений фарш

Емпанадас вперше з'явилися в Іспанії. Ці пиріжки, наповнені морепродуктами, м'ясом, сиром, овочами або фруктами, користуються величезною популярністю у всіх країнах Латинської Америки. Вони мають характерну напівкруглу форму і готуються з бездріжджового тіста.

Ми поділимося рецептом ситних емпанадас з начинкою з м'ясного фаршу, варених яєць, смажених овочів і оливок. Їх можна подавати на сніданок або як гарячу закуску.

Емпанадас з фаршем

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 335 ккал на 100 г

Інгредієнти для тіста:

  • 360 г борошна
  • 1/2 ч.л. солі
  • 170 г вершкового масла (нарізаного кубиками)
  • 1 яйце
  • 125 мл молока

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Змішайте борошно і сіль в процесорі (можна вимішувати руками).
  2. Додайте вершкове масло, яйце і молоко потроху. Змішайте, поки не вийдуть невеликі окремі кульки і тісто стане м'яким і еластичним.
  3. Зробіть кульку з тіста і дайте відпочити 10 хвилин.
  4. Розділіть тісто на дві кульки і розкачайте качалкою два диска.
  5. Кільцем або формою 12 см зробіть маленькі диски, наповніть начинкою і сформуйте емпанадас.
  6. Змастіть яйцем і запікайте в духовці 20-25 хвилин при температурі 190 °С.

Як зробити начинку для емпанадас

Емпанадас з фаршем
Емпанадас з фаршем / Фото: Depositphotos

Складові:

  • 400 г яловичого фаршу
  • 1 невелика цибулина
  • 3 стебла зеленої цибулі
  • 1 невеликий червоний або зелений перець
  • 12 шт. оливок
  • 2 варені яйця
  • Солодка і гостра мелена паприка
  • Кумин
  • Сіль, перець
  • 75 мл яловичого бульйону
  • Рослинна олія – для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Цибулю і перець дрібно порізати, обсмажити на олії, додати м'ясо, швидко підрум'янити на сильному вогні.
  2. Як тільки м'ясо змінить колір, зняти з вогню, додати спеції, маслини і трохи яловичого бульйону. Посолити і поперчити, перемішати, остудити і прибрати в холодильник на кілька годин.
  3. Перед випічкою додати рубані варені яйця.

Дивіться відео, як приготувати еквадорські пиріжки:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати розтягаї з рибою . Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як зробити янтики з м'ясним фаршем .

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News
Реклама
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
АКТУАЛОЧКА
Збираєшся на пікнік?
Де найкраще купувати продукти
Хочу дізнатись
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Правильно перекушувати
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Джеймі Олівер радить: 17 підказок для смачної їжі
Хакнути
Сольник зірки
МОГИЛЕВСЬКА
14 серпня / 20:00
5 головних концертів серпня
Леді Гага у сукні-накидці від Valentino
Спецпроект
Календар лайфхаків на літо
Серпень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
1 - 7 серпня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Оренда VIP-яхти — ₴27 000/година
За що такі гроші?
тест
Чи зможеш відрізнити дизайнерський одяг від речей з ринку?
Спробувати
Останній місяць літа стартував
10 речей, які треба встигнути зробити у серпні
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти