I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як спекти тарт із заварним кремом та фруктами

Готуємо відкритий пиріг із мигдального тіста із заварним кремом, фруктами та ягодами

Сезон ягід і фруктів у розпалі, тому ніжний і дуже смачний тарт з заварним кремом стане ідеальним десертом на вашому столі. Для начинки підійдуть будь-які солодкі сезонні ягоди і фрукти. Вони будуть гарні як окремо, так і у вигляді асорті.

Фруктовий тарт із заварним кремом

Реклама

Тарт з фруктовою начинкою
Тарт з фруктовою начинкою

Час приготування:

  • 3 години

Калорійність:

Реклама
  • 334 ккал на 100 г

Складові:

  • 200 г борошна
  • 125 г вершкового масла кімнатної температури
  • 85 г цукрової пудри
  • 25 г мигдального борошна
  • 1 яйце
  • дрібка солі

Читайте також:

Для начинки:

Реклама
  • 250 мл молока
  • 60 г цукру
  • 1 жовток
  • 1 ст.л. з верхом кукурудзяного крохмалю
  • 500 г свіжих фруктів і ягід (слив, абрикосів, чорниці, суниці).

Дивіться відео, як спекти фруктову галету:

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло розтерти з цукровою пудрою, мигдальним борошном і цукром. Якщо у вас немає мигдального борошна, замініть його звичайним або подрібніть в блендері очищений мигдаль.
  2. Додати яйце і добре перемішати, потім всипати просіяне борошно і швидко замісити тісто. Довго вимішувати не варто, інакше воно буде жорстким. Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 2 години.
  3. Поки тісто відпочиває, приготувати крем. Жовток добре розмішати з цукром і крохмалем. Молоко довести до кипіння, влити трохи в цукрово-жовткову суміш і швидко розмішати.
  4. Потім тонкою цівкою влити решту молока, не припиняючи перемішувати. Знову влити яєчно-молочну суміш в каструлю і поставити на середній вогонь. Варити до загустіння, постійно помішуючи, приблизно 2-3 хвилини. Готовий крем відразу ж перекласти в інший посуд, накрити харчовою плівкою і остудити.
  5. Охолоджене тісто викласти у форму для випічки і сформувати бортики. Наколоти виделкою, накрити аркушем паперу для випічки і насипати вантаж (сухий горох або квасолю). Випікати впродовж 12-20 хвилин при температурі 180 °С до золотистого кольору. Пісочний корж повністю остудити.
  6. На основу викласти заварний крем. Фрукти вимити, висушити, нарізати і викласти поверх крему разом з підготовленими ягодами.

Корисна порада

Щоб ягоди і фрукти не завітрились, візьміть прозоре желе для торта, приготуйте за інструкцією на упаковці і акуратно полийте ним начинку.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом "Наполеона" без випічки з заварним кремом, а також розповідали, як зробити тарт з чорницею і сливами.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти