Холодний суп з огірками, м'ятою і льодом – це смачне і низькокалорійне блюдо, яке обов'язково варто спробувати. Пропонуємо вашій увазі рецепт від переможниці шостого сезону "МастерШеф" Асмік Гаспарян.
Холодний суп з огірків від Асмік Гаспарян
Складові:
- Огірки – 150 г
- Вершки – 100 г
- Лимон – 1 шт.
- М'ята – 2-3 листочка
- Цибуля зелена – 10 шт.
- Лід – 10-15 кубиків
Рецепт приготування:
- Лід збити блендером в крихту.
- Додати довільно нарізані огірки і знову збити.
- Додати цибулю, свіжовичавлений сік лимона, м'яту, залити вершками, збити і посолити.
- При бажанні можна процідити суп через сито.
- Перелити суп в тарілки і відразу ж подавати, прикрасивши спіралями з огірка і шматочками редису.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом смаженого редису від Асмік Гаспарян. Крім цього, сайт "Сьогодні" розповідав, як приготувати овочеву "пасту" з кабачково-м'ятними кульками за рецептом переможниці МастерШеф 6 сезон.
Дивіться відео, як приготувати бургер з грибами за рецептом Дмитра Горовенка: