Класична іспанська сангрія готується з червоного вина. Але з білим вином цей фруктовий напій виходить не менш смачним.
Ми пропонуємо приготувати білу сангрію з ківі, яблуками, лаймом і м'ятою. Це ідеальне рішення для вечірки на свіжому повітрі.
Біла сангрія з ківі і яблуком
Час приготування:
- 5 хвилин
Калорійність:
- 173 ккал на 100 г
Складові:
- Вино біле сухе – 400 мл
- Ківі – 1 шт.
- Яблуко солодке – 1 шт.
- Лайм або маленький апельсин – 1 шт.
- М'ята – 1 гілочка
- Цукровий сироп – 50 г
Спосіб приготування:
- Фрукти красиво нарізаємо (можна використовувати будь-які сезонні), кладемо в великий глек, заливаємо вином.
- Додаємо цукровий сироп, зварений в пропорції 1 до 1 (якщо не любите солодкі напої, то цей крок можна пропустити).
- По вінця заповнюємо глечик льодом і подаємо.
Корисна порада
Якщо не хочете класти лід, то на кілька годин поставте напій в холодильник або морозильник.
Дивіться відео, як легко відкрити пляшку вина:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом журавлинної сангрії з апельсином і ромом, а також писали, як зробити гранатову сангрію.