Під час святкування Нового року немає нічого кращого холодного, ігристого напою . Коли у вас багато гостей, найкраще готувати коктейлі у великих глечиках. наприклад, зробити сангрію з шампанським, гранатами і апельсинами.
Дивіться відео, як легко відкрити шампанське:

Щоб напій вийшов по-справжньому ароматним, приготуйте його заздалегідь і охолодіть перед подачею. Це дозволить фруктам настоятися. А ось вино потрібно наливати в самому кінці, щоб сангрія була з бульбашками.

Гранатова сангрия
Час приготування:
- 10 хвилин + час на охолодження
Калорійність:
- 173 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 пляшка напівсолодкого білого вина
- 1 1/2 склянки гранатового соку
- 3/4 склянки апельсинового лікеру, наприклад, Гран Марньє
- 2 апельсини, сік 1-го і 1 тонко нарізаний шматочками
- 1/2 склянки граната
- 10-12 листочків м'яти, плюс ще для подачі
- 1 пляшка ігристого Москато
- Лід
Спосіб приготування:
- У великому глечику змішайте біле вино, гранатовий сік, апельсиновий лікер і свіжовичавлений апельсиновий сік.
- Потім додайте насіння граната, апельсинові дольки і м'яту.
- Поставте в холодильник. Коли будете готові подавати напій, додайте ігристе вино.
Як подавати сангрію
Наповніть келихи льодом. Налийте в келихи сангрію з фруктами і подавайте. Прикрасьте склянки листочками м'яти.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом журавлинною сангрії з апельсином і ромом .