Чізкейк в склянках з ягодами і гранолою – це простий, смачний і корисний десерт, який можна приготувати влітку. Він стане прекрасним завершенням святкової вечері.
Ягоди для начинки можна використовувати будь-які: полуницю, малину, чорницю, ожину, суницю або смородину. Вибирайте ті, що найбільше вам до смаку.
Чізкейк в склянках з гранолою і ягодами
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 236 ккал на 100 г
Складові:
- 150-200 г граноли
- 400 г вершкового сиру
- 200 г натурального густого йогурту
- 50 г рідкого меду або цукру
- 200 г ягід
- 50 г цукру (за смаком)
- М'ята
Спосіб приготування:
- Вершковий сир перемішати з йогуртом і медом до однорідності.
- Залишити кілька ягідок для прикраси, а решту ягід подрібнити в блендері з цукром, щоб вийшло неоднорідне пюре. Цукор додати на свій смак.
- На дно склянок насипати приблизно по 1-2 столової ложки граноли.
- Поверх граноли викласти суміш сиру і йогурту, заповнюючи склянку майже до половини. На сирну суміш викласти трохи ягідного пюре. Так заповнити всю склянку, чергуючи шари граноли, вершкового сиру і ягід.
Як подавати чізкейк
Склянки з десертом поставити в холодильник на 1-2 години. Перед подачею прикрасити чізкейк свіжими ягодами і м'ятою.
Дивіться відео, як зробити дієтичний чізкейк з полуницею:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом чізкейку за 15 хвилин без випічки. Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити лимонний чізкейк від Юлії Висоцької.