Головна Сьогодні

Як приготувати оладки з динею на кефірі

Рецепт простих і смачних оладок зі шматочками динної м'якоті

Оладки на кефірі – один з найпопулярніших сніданків. У тісто часто додають шматочки фруктів і ягід, але мало хто знає, що смачні млинці можна приготувати з динною м'якоттю.

При нагріванні аромат дині посилюється, а м'якоть, навіть щільна, моментально стає ніжною.

Оладки з динею на кефірі

Оладки з динею
Оладки з динею
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 163 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 яйця
  • 300 мл кефіру
  • 30 г цукру
  • 2 г солі
  • 200 г борошна
  • 5 г розпушувача
  • 20 мл соняшникової олії
  • 150 г дині

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити до однорідності.
  2. Влити кефір, перемішати.
  3. Додати цукор і щіпку солі. Всипати пшеничну муку.
  4. Додати порцію розпушувача, перемішати. В кінці влити олію.
  5. Останніми додати шматочки свіжої дині, ще раз перемішати.
  6. На розпеченій сковороді з олією випікати оладки з динею до золотистої скоринки.
  7. Подавати оладки теплими разом зі сметаною або джемом. Можна посипати їх фруктами або ягодами.

Коли перевертати млинці

Перевертайте оладки, коли на поверхні тіста з'являться бульбашки.

Дивіться відео, як вибрати солодку диню:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом закуски з дині, а також писали, як приготувати пісочний пиріг з динею.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти