Головна Сьогодні

Великий піст-2018: готуємо кокосовий чізкейк за рецептом Джеймі Олівера

Цей десерт підійде веганам і тим, хто дотримується посту

Великий піст – не привід відмовлятися від солодощів. Смачний чізкейк за рецептом Джеймі Олівера готується без додавання яєць і молочних продуктів.

Пісний чізкейк з горіхами і сухофруктами

Інгредієнти:

  • сирі горіхи кеш'ю – 300 г
  • безмолочні маргарин – для змазування
  • кокосова стружка – 2 ст.л.
  • фініки без кісточок – 200 г
  • очищений сирий мигдаль – 150 г
  • очищений сирий фундук – 100 г
  • сік 4 лимонів
  • рідкий мед – 250 мл
  • кокосова олія – 165 мл
  • стручки ванілі – 2 шт.

Рецепт приготування:

1. Помістити горіхи кеш'ю до миски, залити холодною водою і залишити на 4 години або на ніч.

2. Змастити роз'ємну форму діаметром 20 см маргарином, посипати кокосовою стружкою, а потім струсити, щоб вона рівномірніше розподілилася.

3. Скласти фініки до миски, залити теплою водою і дати постояти 10 хвилин. Злити воду і пюрирувати фініки в блендері. Додати мигдаль і фундук, збити, щоб вийшла гранульована крихта. Викласти суміш до підготовленої форми і утрамбувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

4. До чистої чаші блендера додати горіхи кеш'ю разом з лимонним соком, медом і кокосовим маслом. Розрізати ванільні стручки вздовж, вискоблити насіння і додати їх до горіхів і меду. Збити до отримання однорідної маси.

5. Вилити начинку до основи і відправити до морозильника на 2 години. Вийняти десерт з холодильника за 10 хвилин до подачі. Кокосовий чізкейк можна полити ягідним соусом.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати пісні макарони з томатним соусом і маслинами. Ми також ділилися рецептом тушкованої квасолі з помідорами чері.

Дивіться відео, як вибрати заморожені овочі для пісних страв :

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти