Стручкова квасоля – продукт з низьким вмістом калорій, який включає масу корисних вітамінів і мікроелементів. Така квасоля ідеально підходить для приготування пісних страв.
Зелена квасоля з помідорами і часником
Складові:
- Заморожена зелена різана квасоля – 200 г
- Помідори черрі – 20 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Очищені горіхи – 30 г
- Кунжутне насіння – 1 ч. Л.
- Олія рослинна нерафінована – 4 ст.л.
- Перець чорний – мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Орегано – за смаком
- Мелений мускатний горіх – за смаком
Рецепт приготування:
1. Розігрійте рослинну олію на сковороді. Додайте розрізаний поперек навпіл часник і смажте 2-3 хвилини.
2. Приберіть часник, додайте цілі помідори черрі і, швидко помішуючи, обсмажте їх протягом хвилини, поки не почне тріскатися шкірка.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
3. Додайте размороженную зелену квасолю. Посоліть, додайте орегано і мускатний горіх. Готуйте ще 3-4 хвилини, постійно помішуючи.
4. На окремій сухій сковороді обсмажте нарізані горіхи.
5. Викладіть на плоску тарілку квасоля і черрі, посипте горіхами і кунжутним насінням.
Нагадаємо, раніше вчені заявили, що зелена квасоля здатна виводити токсини.
Дивіться відео, як легко позбутися від кісток в рибі: