Головна Сьогодні

Салат в італійському стилі: рецепт з помідорами чері, моцарелою і руколою

Швидкий салат з ефектною подачею

Помідори чері, рукола, кедрові горіхи і томати – ідеальне літнє поєднання. Салат заправляється домашнім соусом песто, розведеним оливковою олією.

Італійський салат з помідорів чері

Інгредієнти:

  •     100 г помідорів чері
  •     100 г міні-моцарели
  •     пучок руколи
  •     жменя підсмажених кедрових горіхів
  •     1 ст.л. соусу песто
  •     1-2 ст.л. оливкової олії
  •     кілька листочків базиліка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1.     Руколу замочіть на півгодини в холодній воді, щоб прибрати зайву гіркоту і нітрати. Обсушити і порвати руками в миску, видаливши стебла.
  2.     Додати кульки моцарели і промиті помідори чері. Томати можна за бажанням розрізати навпіл.
  3.     Заправити салат соусом песто, розведеним оливковою олією. Посипати кедровими горішками і прикрасити листочками базиліку.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом курячого рулету з соусом песто. Ми також розповідали, як запекти форель під песто з ківі і лайма. Крім цього, ми писали, як приготувати весняні салати з редиски.

Дивіться відео, як приготувати італійську піцу з морепродуктами:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти