Помідори чері, рукола, кедрові горіхи і томати – ідеальне літнє поєднання. Салат заправляється домашнім соусом песто, розведеним оливковою олією.
Італійський салат з помідорів чері
Інгредієнти:
- 100 г помідорів чері
- 100 г міні-моцарели
- пучок руколи
- жменя підсмажених кедрових горіхів
- 1 ст.л. соусу песто
- 1-2 ст.л. оливкової олії
- кілька листочків базиліка
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Руколу замочіть на півгодини в холодній воді, щоб прибрати зайву гіркоту і нітрати. Обсушити і порвати руками в миску, видаливши стебла.
- Додати кульки моцарели і промиті помідори чері. Томати можна за бажанням розрізати навпіл.
- Заправити салат соусом песто, розведеним оливковою олією. Посипати кедровими горішками і прикрасити листочками базиліку.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом курячого рулету з соусом песто. Ми також розповідали, як запекти форель під песто з ківі і лайма. Крім цього, ми писали, як приготувати весняні салати з редиски.
Дивіться відео, як приготувати італійську піцу з морепродуктами: